Nieuws

/ Nieuws

Supermegaflex ‘spreads positivity’ met duurzame kleding

Supermegaflex ‘spreads positivity’ met duurzame kleding

Persbericht ‘s-Hertogenbosch, 24 januari 2019

Supermegaflex staat voor positiviteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dit doet Supermegaflex door sweaters en t-shirts van hoge kwaliteit te verkopen met teksten die mensen blij maken. En omdat we van de wereld houden doen we dit biologisch. Dus met duurzame grondstoffen en milieuvriendelijke productieprocessen.

Overname Supermegaflex
Supermegaflex is in december 2018 overgenomen door Mike Koudijs. Mike ziet in Supermegaflex een schitterend concept met mooie producten. Met zijn positieve instelling gelooft Mike in het verspreiden van sweaters en t-shirts met positieve teksten. De kleding van Supermegaflex is GOTS-gecertificeerd. Op die manier is zeker dat de grondstoffen biologisch zijn en het proces om te komen tot milieuvriendelijk kleding. Ook zijn hiermee eerlijke lonen en de arbeidsomstandigheden veiliggesteld. Daar wordt de wereld een stukje mooier van. Dit is wat Mike graag verder wil uitdragen.

“Ik ben in aanraking gekomen met Supermegaflex nadat Gerben en Gerwin, de bedenkers van Supermegaflex, voor de bedrukkingen van de kleding bij mij kwamen. De klik met de mannen was er meteen. Ik ben zelf ook heel positief ingesteld en altijd bewust bezig met het milieu en duurzaamheid. Ook in mijn bedrijf kledingcalculator draait het om duurzame (bedrijfs)kleding van hoge kwaliteit. Supermegaflex sluit hier dus naadloos op aan. En door het dragen van mijn eigen Supermegaflex sweater ben ik helemaal fan geworden. Ik heb een nieuwe lievelingstrui die ik nog heel veel jaren met veel plezier ga dragen.”

Je nieuwe lievelingstrui of t-shirt
Supermegaflex heeft een ruime collectie aan sweaters en t-shirt met verschillende teksten en stijlen. Je kunt dus zelf je lievelingstrui of t-shirt kiezen met je eigen favoriete tekst, kleur en stijl. De sweaters en t-shirts zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. “Tu es formidable”, “Just smile!”, “Dance like nobody is watching!” zijn een greep uit de positieve kreten. Er is goed onderzoek verricht naar het model van de sweaters en shirts, de kwaliteit van de stof en de bedrukking. Het resultaat: een lievelingstrui of t-shirt waar je een goed gevoel van krijgt, die heerlijk zit én jarenlang mee kan.


#spreadpositivty en fix je eigen duurzame sweater. De vernieuwde webshop vind je hierrrr.