Positieve gasten

/ Positieve gasten

Lenneke, de 'Serendipity'-fee

Lenneke, de 'Serendipity'-fee

In de rubriek Positieve Gasten vertellen inspirerende positiviteit-verspreiders over verbinding, geluk en hun streven naar een mooiere wereld.


Je zou kunnen zeggen dat Lenneke van Rossum in ons leven is gekomen door een speling van het lot. Al zou onze nieuwe Positieve Gast daar zelf een veel mooier woord voor gebruiken: serendipity.

En het leuke is: serendipity is de rode draad door al onze ontmoetingen van het afgelopen jaar. Onze positieve gasten waren stuk voor stuk mensen die met hun eigen bijzondere verhaal hebben bijgedragen aan onze visie op positiviteit en geluk.

Toegegeven: meer dan eens was Lenneke degene die het lot een handje hielp door ons voor te stellen aan nieuwe positiviteit-verspreiders. Serendipity met een klein beetje hulp dus! Precies dit doet ze ook voor haar werkgever Seats2meet met The Serendipity Machine.

Als je nu niet benieuwd bent geworden naar deze verbinder weten we het ook niet meer. We hebben haar verhaal voor je op film gezet
, ga snel kijken!


 


Ook de serendipity een klein handje helpen? Met positieve kleding zijn de leuke ontmoetingen nooit ver weg. Maak je eigen creatie in onze customizer. We zijn benieuwd!