Een merk met een verhaal

Supermegaflex staat voor positiviteit, duurzaamheid en kwaliteit. Dit doet Supermegaflex door sweaters en t-shirts van hoge kwaliteit te verkopen met teksten die mensen blij maken. En omdat we van de wereld houden doen we dit biologisch. Dus met duurzame grondstoffen en milieuvriendelijke productieprocessen.

Supermegaflex heeft een ruime collectie aan sweaters en t-shirt met verschillende teksten en stijlen. Je kunt dus zelf je lievelingstrui of t-shirt kiezen met je eigen favoriete tekst, kleur en stijl. De sweaters en t-shirts zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. “Tu es formidable”, “Just smile!”, “Dance like nobody is watching!” zijn een greep uit de positieve kreten.

Er is goed onderzoek verricht naar het model van de sweaters en shirts, de kwaliteit van de stof en de bedrukking. Het resultaat: een lievelingstrui of t-shirt waar je een goed gevoel van krijgt, die heerlijk zit én jarenlang mee kan.

Positiviteit

Al geeft het maar een glimlach op iemands gezicht, dan is ons doel al bereikt. Er is een sterke link tussen positiviteit en geluk. In The World Book of Happiness wordt deze link door ruim twintig gelukswetenschappers genoemd. Allen beschrijven ze een soort innerlijke staat van zijn. Deze laat zich het best samenvatten door het motto: 'Always look on the bright side of life.'

Met de teksten op onze kleding willen we een positieve impuls geven aan jouw dag.
En die van de mensen om je heen!

 
Verbinding

In The World Book of Happiness vertellen honderd gelukswetenschappers uit de hele wereld alles over geluk. Elke wetenschapper geeft een samenvatting van zijn jarenlange onderzoek op dit gebied.

Met stip op nummer één staat het hebben van een groot en actief sociaal netwerk van familie, vrienden, bekenden en collega’s. Tijd die je investeert in verbinding met de mensen om je heen lijkt dus het beste besteed.

Met onze kleding nodig je anderen uit tot contact en een glimlach. Verbondenheid maakt gelukkiger.

 
Persoonlijk

We zijn allemaal uniek. Zoveel mensen, zoveel meningen, waarheden en wereldbeelden. Daarom configureer je bij Supermegaflex je eigen kledingstuk. Hoe gaat dit in zijn werk?

Je eigen ontwerp in vijf stappen:

1. Kies de basiskleur van je kledingstuk
2. Bepaal welke positieve quote het beste bij je past
3. Maak een keuze uit de diverse stijlen artwork
4. Voel aan welke levendigheid je aanspreekt, van ingetogen tot uitgesproken
5. Zoek de juiste maat in de maattabel

Maak je kleding persoonlijk naar jouw eigen smaak.

 
Milieu

De kleding van Supermegaflex is GOTS-gecertificeerd. Op die manier weten we zeker dat de grondstoffen biologisch zijn en het proces om te komen tot de kleding milieuvriendelijk. Ook zijn hiermee eerlijke lonen en de arbeidsomstandigheden veiliggesteld.

Daar wordt de wereld een stukje mooier van.